top of page

Slik jobber vi

Vi er raske, dyktige og alltid tilgjengelig for en prat.

Hos oss startet prosessen med at du registrer deg og får en Min side hos oss. Her kan du opprette prosjekter som vi gladelig gir pris på.

Når du har sendt oss litt informasjon om prosjektet ditt, ringer vi deg gjerne og tar en prat før vi gir deg en god pris.

Etter at du har akseptert tilbudet blir prosjektet ditt opprettet og vi bestiller inn de nødvendige kart og tegninger fra kommunen.

Når dette er på plass, starter arkitekten med å sjekke reguleringsbestemmelsene før vi tegner opp prosjektet med den informasjonen vi har fått fra deg. Hvis det viser seg at prosjektet deres mest sannsynlig vil utløse en dispensasjon gir vi beskjed slik at dette kan avklares videre før tegninger utarbeides.

Arkitekten kaller så inn til et inkludert videomøte når vi har kommet litt i gang med prosjektet. På denne måten får vi noe konkret å snakke om når vi skal planlegge designet sammen med deg. Etter møtet tar vi og fullfører første versjon av tegningene på bakgrunn av tilbakemeldingene fra dere.

Vi sendere dere så første versjon av tegningene og dere får mulighet til å komme med deres tilbakemeldinger. Dersom det trengs noen endringer kommenterer dere dette direkte inn i tegningen, via vår digitale nettløsning. Når dere er ferdige å kommentere tar vi ofte en kort prat med dere om hva som skal gjøres. På denne måten kommer vi raskt til ferdig resultat som kan brukes til byggesøknaden.

Dersom dere har bestilt søknadsarbeid sender arkitekten ferdige tegninger videre til søknadsavdelingen når dere er fornøyde. Søknadsavdelingen tar da kontakt med dere for å avtale hvilken søknadstype dere ønsker å benytte dere av ovenfor kommunen. 

 

Her kan du lese mer om de forskjellige søknadstypene:

Tjenester

Våre arkitekter tegner og planlegger alt fra hage til ferdig hus. Hos oss får du arkitekter som lytter til dine behov, og setter dine ønsker i førersetet.

Arkitekt

01

02

Byggesøknad

Vi byggesøker de aller fleste av prosjektene våre over hele landet. Gjennom mange års erfaring har vi blitt eksperter på søknadsarbeid.

Noen ganger så har ikke firmaet du velger mulighet til å ta ansvar for prosjekteringen. Da kan vi hjelpe med å beregne dette for deg.

Prosjektering

03

Reguleringsplaner

Trenger du hjelp til å dele opp en tomt, eller lage en større reguleringsplan? Da hjelper vår ekspert Andreas deg gjerne.

04

3D render by Javier™️

Hos oss kan du få fotorealistiske bilder til ditt prosjekt fra den anerkjente Javier Marin. Javier er i verdensklassen innen 3D rendering. Vi er så heldige å kunne tilby 3D render by Javier™️ til ditt prosjekt.

05

Vi har stengt nå, men send oss en henvendelse så svarer vi på mandag!

Kontakt oss, send henvendelse

Stengt (09-15)

bottom of page