slik jobber vi

1

BESTILLING / FORESPØRSEL

Bestill i dag!

Du sender forespørsel om den pakken som passer for deg. I bestillingen sender du målsatte skisser av prosjektet du vil ha tegnet, sammen med inspirasjonsbilder av prosjekter som du vil at vi skal tilnærme oss. Kort tid etter at du har bestilt, mottar du en faktura/ordrebekreftelse som bekreftelse på bestillingen. 

Dette trenger vi:

  1. Skisser som viser hver etasje slik du ønsker dem inkludert vindusplasseringer.

  2. Mål på skissene som forteller størrelsen på bygget.

  3. Inspirasjonsbilder som viser hvilket utrykk du ønsker bygget skal ha.

2

PRODUKSJON

Slik jobber vi:

​​Vi starter å tegne prosjektet ditt og tar kontakt dersom vi har spørsmål rundt skissene dine. Vi sender deg et forslag på ferdig resultat som du må komme med tilbakemelding på. Dersom det er noe som må endres gir du beskjed om dette. Vi utfører så endringene og sender deg ferdig resultat når faktura er betalt.

3

BETALING / LEVERING

Dette gjør du:

Du betaler faktura / ordrebekreftelsen  du fikk ved bestilling og vi sender deg tegningene på epost når vi har mottatt betalingen.​

​Vårt mål er å levere innen 4 uker så sant du overholder dine frister og gir oss informasjonen vi trenger.

Viktig å vite:

​​Det er viktig å vite når du skisserer opp prosjektet så bygger innervegger ca 10 cm og yttervegger ca 35 cm. Dette vil spise av totalstørrelsen til huset. Så det er derfor viktig å tenke på dette når du planlegger romstørrelsene. Bruk gjerne millimeterpapir når du skisserer opp.

Når vi har tegnet opp og sendt deg foreløpige tegninger for kontroll har du to virkedager på å gi tilbakemelding. Dersom du trenger lengre tid må dette avtales med oss. Skal vi bli ferdig med tegningene i tide må du derfor gi oss tilbakemelding innen fristen som blir satt.

 

Koster endringer noe?

​​Ja, når du har mottatt ferdige tegninger fra oss blir andre endringer utført etter ønske fra deg. Vi gir da fastpris basert på dine ønsker.

 

Ansvarsrett:

​Vi leverer søknad om ansvarsrett for prosjektering av  arkitektur: visuell utforming av bygg.

 

​Prosjektering:

​Tegningene er ikke prosjekterte. De er tegnet med minstekravene i TEK-17, men de er ellers ikke dimensjonert og beregnet. Dette må utføres av ansvarlig utførende og prosjekterende firma. En byggmester må for eksempel dimensjonere bjelker og dragere slik at de tåler lastene som bygget blir utsatt for. Vi gjør også oppmerksom på at alle mål må kontrollmåles på stedet da det ofte kan bli litt variasjoner avhengig av hvem som bygger prosjektet og hvilke løsninger de velger.

 

Hvem eier tegningene?

​Du eier tegningene og kan bruke dem fritt på ditt prosjekt. Du har ikke mulighet for å bruke dem på andre tomter enn den som er avtalt ved bestilling. MARK GRUPPEN står fritt til å selge tegningene videre samt bruke tegningene som reklame i sine kanaler. Dersom du ønsker å reservere deg mot at vi kan benytte tegningene fritt kan du kjøpe dem til odel og eie for kr 5 000,- i tillegg til pakkeprisen.

 

​Priser:

​​Alle priser er inkludert mva.

4

VIKTIG Å VITE

EKSEMPELTEGNINGER

Kontakt

oss

Tel. 51 20 44 44

Hillevågsveien 101

4016 Stavanger

besøk

oss

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Antall besøkende siden des.18