PAKKEPRISER

PAKKE #3 - Enebolig 3 etg

11.jpg

Pakke 3

Enebolig inntil 3 etg

Pris:

Kr 39 990

Dette inngår i Pakke 3:

Vi tegner et hus eller en hytte inntil 3 etasjer høyt. Med 3 etasjer mener vi hus hvor du har 3 fulle etasjer.

Når du har mottatt første skisse av prosjektet får du endre denne en gang inkludert i prisen før vi lager ferdige tegninger.

Dette får du:

Pakken består av et komplett sett med tegninger som kan brukes til søknadsbehandlingen i kommunen og som arbeidstegninger. Vi leverer tegninger digitalt som pdf og en 3d modell om du ønsker det. Tegningene leveres i målestokk.

Følgende tegninger blir levert: Plan-, snitt-, fasade-, våtromstegninger og situasjonskart.

 

Dette trenger vi:

  1. ​​​​Skisser som viser hver etasje slik du ønsker dem inkludert vindusplasseringer.

  2. ​Mål på skissene som forteller størrelsen på bygget og rommene.

  3. ​Inspirasjonsbilder som viser hvilket utrykk du ønsker bygget skal ha.

  4. ​Situasjonskart og reguleringsbestemmelser for tomten, dette kjøper / får vi av kommunen. ​Må vi kjøpe kartet viderefakturerer vi dette.

Viktig å vite:

​​Det er viktig å vite når du skisserer opp prosjektet så bygger innervegger ca 10 cm og yttervegger ca 35 cm. Dette vil spise av totalstørrelsen til huset. Så det er derfor viktig å tenke på dette når du planlegger romstørrelsene. Bruk gjerne millimeterpapir når du skisserer opp.

Når vi har tegnet opp og sendt deg foreløpige tegninger for kontroll har du to virkedager på å gi tilbakemelding. Dersom du trenger lengre tid må dette avtales med oss. Skal vi bli ferdig med tegningene i tide må du derfor gi oss tilbakemelding innen fristen som blir satt.

 

Koster endringer noe?

​​Ja, når du har mottatt ferdige tegninger fra oss blir andre endringer utført etter ønske fra deg. Vi utfører da endringsarbeidet på timesbasis.