top of page

Pakken består av et komplett sett med tegninger som kan brukes til søknadsbehandlingen i kommunen og som arbeidstegninger.

 

Vi leverer tegninger digitalt som pdf og en 3d modell om du ønsker det. Tegningene leveres i målestokk på A3 format, eller mindre dersom prosjektet tillater det.

Vi leverer tegninger som byggmestere over hele landet er fornøyd med. Vi leverer mye info i forhold til vårt prisnivå.

Følgende tegninger blir levert:

Plan-, snitt-, fasadetegninger og situasjonskart.

Dette får du av oss:

01

Dette trenger vi

  1. En kort beskrivelse av hva du ønsker å få tegnet.

  2. Bilder av tomten / huset fra god avstand som gir god oversikt over området.

  3. Gjerne en enkel skisse som viser hvor på tomten / huset du ser for deg å bygge / utvide / endre noe.

  4. Har du inspirasjonsbilder av hva du liker er dette også nyttig.

02

Viktig å vite:

Det er viktig å vite når du skisserer opp prosjektet så bygger innervegger ca 10 cm og yttervegger ca 35 cm. Dette vil spise av totalstørrelsen til huset. Så det er derfor viktig å tenke på dette når du planlegger romstørrelsene. 

Utover dette så tar vi oss av de tekniske krav som finnes i dag. Du trenger ikke på forhånd å sette deg inn i alle slags planer, lover og forskrifter.

03

Koster endringer noe?

Ja, etter du har mottatt første skisse fra oss, gjør vi de nødvendige endringene på timesbasis.

04

Ansvarsrett?

De fleste prosjekter krever at arkitekten står ansvarlig hos kommunen for sitt arbeid. Vi leverer ansvarsrett for prosjektering av arkitektur, avgrenset til arkitektonisk utforming og planløsning.

Vi har sentral godkjenning!

05

Prosjektering

Tegningene er delvis prosjekterte. De er tegnet med minstekravene i TEK-17, men de er ellers ikke dimensjonert og beregnet. Dette må utføres av ansvarlig utførende og prosjekterende firma.

 

En byggmester må for eksempel dimensjonere bjelker og dragere slik at de tåler lastene som bygget blir utsatt for. Vi gjør også oppmerksom på at alle mål må kontrollmåles på stedet da det ofte kan bli litt variasjoner avhengig av hvem som bygger prosjektet og hvilke løsninger de velger.

Denne løsningen gjør at kostnaden for prosektering blir minst mulig, da de fleste firma normalt gjør sin egen prosjektering. Skulle ditt firma ikke ha mulighet til dette, kan vi ofte hjelpe deg videre!

06

Hvem eier tegningene?

Du eier tegningene og kan bruke dem fritt på ditt prosjekt. Du har ikke mulighet for å bruke dem på andre tomter enn den som er avtalt ved bestilling. MARK GRUPPEN står fritt til å selge tegningene videre samt bruke tegningene som reklame i sine kanaler.

 

Dersom du ønsker å reservere deg mot at vi kan benytte tegningene fritt kan du kjøpe dem til odel og eie for kr 5 000,- i tillegg til pakkeprisen

Vi tegner et hus eller en hytte som er inntil 3 etasjer høyt.

Hos oss gjør vi det enkelt. Send oss litt info om hva du vil, så får du raskt en god pris på drømmen du har om ditt eget hus med 3 etasjer.

Vi tegner både klassisk og moderne arkitektur, hos oss får du det som du vil.

Enebolig inntil 3 etasjer

Pakke 3

Pris: Kr 34 990,- inkl. mva.

Siste nytt

Vi har stengt nå, men send oss en henvendelse så svarer vi på mandag!

Kontakt oss, send henvendelse

Stengt (09-15)

bottom of page